voorwaarden Zoom-balansopstellingen

Wat is er nodig voor deelname aan een Balansopstelling bijeenkomst met ZOOM :

 • een goede internetverbinding;
 • een tablet met camera, of een laptop met camera;
 • een (gratis) Zoom-account (een Zoom-handleiding ontvang je bij onze bevestiging);
 • een rustige ruimte waarin je gedurende de workshop niet wordt gestoord;
 • zakdoek en glas water.

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME
Door je aan te melden voor Balansopstellingen ga je akkoord met de deelname voorwaarden en verklaar je als volgt:

 1. Ik stem ermee in geen informatie (persoonlijke details, namen, verhalen enz.) die betrekking heeft op deelnemers of personen die tijdens deze dag zijn genoemd met anderen te delen.
 2. Ik stem ermee in dat ik geen enkele vorm van opname of vastlegging (bijvoorbeeld video of audio) tijdens deze dag zal maken.
 3. Ik stem ermee in deze workshop bij te wonen in een ruimte die volledig privé is en waarin alleen ik mij bevind. Er zullen geen omstanders of toeschouwers zijn – bijvoorbeeld geen kinderen, echtgenoot of partner die rondlopen.
 4. Ik bevestig dat ik voldoende ondersteuning in mijn leven heb om hetgeen dat -mogelijk- tijdens deze dag in mij aangeraakt wordt te kunnen verwerken, bijvoorbeeld therapie, supervisie,  vrienden, enzovoort.
 5. Ik stem ermee in dat, indien ik psychische symptomen of problemen ervaar gedurende of naar aanleiding van deze workshop, het mijn eigen verantwoordelijkheid is om hulp te zoeken door met een arts of een psychotherapeut te praten.
 6. Ik begrijp dat indien ik hulp nodig heb bij het vinden van de juiste ondersteuning ik contact op kan nemen met de begeleiders van deze avonden.
 7. Ik bevestig dat ik de meegeleverde Zoom-handleiding zal lezen en de benodigde software en apparatuur (technische apparatuur/audio- en videofuncties/internetverbinding) zal testen.
 8. Ik bevestig dat ik de voorwaarden voor het bijwonen van deze dag heb gelezen, begrepen en ermee akkoord ga en dat ik volledig verantwoordelijk ben voor mijn eigen acties.