door wie

Yke & Marleen begeleiden samen de balansopstellingen/resonantieprocessen


Yke Radema

Ruim twintig jaar lang heb ik verschillende manieren van opstellingen mogen ervaren. Iedere opstelling bracht mij dichter bij mijn eigen kern. Het gaf me elke keer veel inzicht en zo ben ik me verder gaan verdiepen. Ik ben begonnen bij het Hellinger instituut waar ik verschillende opleidingen heb gevolgd. Daarna volgden specialisaties bij Lady Bird, Interakt, Wibe Veenbaas en de seminars van Franz Ruppert. Ik ben opgeleid in de IZR-methode door Margriet Wenting. Het werken met resonantieprocessen is een bijzonder gebeuren, waarbij ik steeds meer ontdek en waar ik ook anderen in kan ondersteunen.

Vanaf 1992 heb ik een praktijk voor verlies en rouw. Ik ben aangesloten bij:

logo-Tekentaal, elke letter een andere kleur
IZR

Vergoeding voor de therapie is mogelijk bij diverse zorgverzekeraars.
Daarnaast ben ik aangesloten bij de klachten- en geschillencommissie S.C.A.G.

In 2006 ben ik met Marleen van Engelen begonnen met het geven van workshops en cursussen balansopstellingen/resonantieprocessen. We werken individueel en met groepen.Marleen van Engelen

Na een jarenlange praktijk in de ggz als kreatief therapeute en kunstenaar, kwam ik in aanraking met systemisch werk en familie opstellingen. De mogelijkheden om de elementen uit een lastige situatie of bijvoorbeeld een familie op te stellen, neer te zetten in de ruimte en er omheen te lopen wekte mijn verbazing en verlangen er meer van te weten. Ik volgde opleidingen aan Hellinger instituut, seminars van F Ruppert, zag anderen werken en volgde ook een opleiding om paarden en opstellingen te combineren.