agenda

Balansopstellingen organiseert…

ALGEMENE INFORMATIE
We stellen jouw intentie of verlangen op door jouw vraag via een zin of tekening samen te vatten. Een tekening kan soms fijn zijn als je nog geen woorden aan jouw vraag kan geven. Ieder woord of deel van de tekening heeft een diepere betekenislaag voor jou. Binnen de opstelling/het resonantieproces kan gebruik gemaakt worden van personen die jouw vraag in beeld brengen. Ook wordt wel gebruik gemaakt van voorwerpen op de vloer (vloerankers).

We hebben door jarenlange ervaring met opstellingen/resonantieprocessen gezien hoe vastzittende patronen en levensvragen door balansopstellingen meer helderheid mogen krijgen. Hierbij valt te denken aan patronen en vragen die te maken hebben met gezondheid, verlies en rouw, organisatie, familie, trauma en welke vraag nu belangrijk voor je is. 

In de opstelling/het resonantieproces wordt de vraag/verlangen door de deelnemers (representanten) zichtbaar en hoorbaar gemaakt. Representanten of de voorwerpen laten iets zien van de interne en onbewuste werkelijkheid.

Ook zijn individuele resonantieprocessen mogelijk. Je kunt er hier een afspraak voor maken.

We werken vanuit de identiteitsgeoriënteerde psychotraumatheorie (iopt) volgens de methode van Franz Ruppert. In beeld wordt jouw interne dynamiek zichtbaar. Op deze dag beginnen we met een korte inleiding over deze theorie.


thema: WAT IS JOUW VERLANGEN?

Wat is jouw verlangen?

28 mei 2024
dinsdagavond van 19:00 tot 21:30 uur
tarief A: € 50,- B: € 35
,– R: € 25


Heb je nog vragen dan kun je bellen of e-mailen
Yke Radema; 050 52 64 009 – ykeradema@gmail.com
Marleen van Engelen; 06 57 834 109 – kunstenvlieg@icloud.com

Er is contact voor aanvang.
Klik hier hoe je jezelf kunt voorbereiden en wat de voorwaarden zijn om deel te nemen aan de Zoom-balansopstellingen


Aangezien we iedereen graag in de gelegenheid willen stellen mee te doen hanteren we drie tarieven voor de opstellingen in Open de Poort.

  • Tarief A: Voor mensen met een gemiddeld of hoger inkomen (richtlijn: vanaf € 1500,- netto)
  • Tarief B: Voor mensen met een laag inkomen (richtlijn: minimumloon tot € 1500,- netto)
  • Tarief R: Sterk gereduceerd tarief voor mensen met een bijstandsuitkering en studenten (richtlijn: tot € 950,- netto).