agenda

Balansopstellingen organiseert…

ALGEMENE INFORMATIE
We stellen jouw intentie of verlangen op door jouw vraag via een zin of tekening samen te vatten. Een tekening kan soms fijn zijn als je nog geen woorden aan jouw vraag kan geven. Ieder woord of deel van de tekening heeft een diepere betekenislaag voor jou. Binnen de opstellingen kan gebruik gemaakt worden van personen die jouw vraag in beeld brengen. Ook wordt wel gebruik gemaakt van voorwerpen op de vloer (vloerankers). In de opstelling wordt de vraag door de deelnemers (representanten) zichtbaar en hoorbaar gemaakt. Representanten of de voorwerpen laten iets zien van de interne en onbewuste werkelijkheid.

We werken vanuit de identiteitsgeoriënteerde psychotraumatheorie (iopt) volgens de methode van Franz Ruppert. In beeld wordt jouw interne dynamiek zichtbaar. Op deze dag beginnen we met een korte inleiding over deze theorie.


De volgende activiteit wordt ONLINE gegeven via Zoom en begeleid door Yke Radema en Marleen van Engelen

thema: WELKE RICHTING KIES JIJ?

Durf jij aan te gaan waar het in jouw leven om gaat?
Wat zou de volgende stap kunnen zijn?
Waar wil jij je aan verbinden?
Waar word of voel jij je door gebonden op je levenspad?

Binnen de opstellingen kan gebruik gemaakt worden van personen die jouw vraag in beeld brengen.In de opstelling wordt de vraag door de deelnemers (representanten) zichtbaar en hoorbaar gemaakt. Representanten laten iets zien van de interne en onbewuste werkelijkheid. Jij kunt zelf vragen stellen  aan de representant van het woord waarvoor jij gekozen. Er kan inzicht ontstaan in het systeem(lichaam, familie, werk, ziekte of relaties) zodat de dynamiek gevolgd en de volgende stap gemaakt kan worden. Degene die het verlangen inbrengt staat centraal in deze vorm. Vaak blijkt dat de representanten en de overige deelnemers die erbij zijn, inzichten verwerven.

Onze ervaring is dat resonantie ook via scherm goed werkt. 

30 maart 2021
dinsdag van 19:00 tot 21:30 uur
tarief A: € 50,- B: € 35,- R: € 20,-
opgave via ‘Centrum de Poort’

Er is contact voor aanvang.

Voor vragen: bel met Marleen 06 57 834 109 of met Yke 050 52 64 009


thema: KWALITEIT VAN LEVEN

Afhankelijk van de omstandigheden zal deze activiteit in de Poort gehouden worden of ONLINE.

Wat verlang je van het leven? Waar wil jij je aan verbinden? Of waar word/voel jij je gebonden in het leven? Durf jij te gaan waar het in jouw leven om gaat? Met welke balans voel jij je vertrouwd? Wat kost je energie t.o.v. verleden en toekomst? Wat geeft je energie en levenskracht?

mandala de zon

10 april 2021
zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
tarief A: € 100,- B: € 75,- R: € 50,-

Centrum de Poort, Moesstraat 20, Groningen
opgave via ‘Centrum de Poort’