balansopstelling

Het begrip “balansopstelling” hebben wij gekozen omdat dit het beste aangeeft waar het tijdens deze opstellingen/resonantieprocessen om gaat. Een balansopstelling/resonantieproces is om vragen of situaties die je regelmatig en/of vaak hinderen, op te stellen, zodat er duidelijkheid/acceptatie en dus rust in je leven komt. Daarna heb je meer energie en meer focus om jouw leven in evenwicht te leven.

We hebben door jarenlange ervaring met opstellingen/resonantieprocessen gezien hoe vastzittende patronen en levensvragen door balansopstellingen/resonantieprocessen meer helderheid mogen krijgen. Hierbij valt te denken aan patronen en vragen die te maken hebben met gezondheid, verlies en rouw, organisatie, familie, trauma en welke vraag nu belangrijk voor je is. We onderzoeken dan vanuit het onbestemde gevoel of, bijvoorbeeld, de ziekte waarvan de oorsprong vaak niet duidelijk is.

We stellen jouw intentie of verlangen op door jouw vraag via een zin of tekening samen te vatten. Een tekening kan soms fijn zijn als je nog geen woorden aan jouw vraag kan geven. Ieder woord of deel van de tekening heeft een diepere betekenislaag voor jou. Binnen de opstelling/het resonantieproces kan gebruik gemaakt worden van personen die jouw vraag in beeld brengen. Ook wordt wel gebruik gemaakt van voorwerpen op de vloer (vloerankers).

In de opstelling wordt de vraag door de deelnemers (representanten) zichtbaar en hoorbaar gemaakt. Representanten of de voorwerpen laten iets zien van de interne en onbewuste werkelijkheid.

Je kunt ook kiezen voor een individuele (familie)opstelling/resonantieproces.

Voor de actuele opstellingen/resonantieprocessen klik hier